Verse gemberthee met bloedappelsien

Lekkere thee om vol energie de winterse donkere dagen door te komen
Ga naar recept Print Recept
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten
Warme drank

Verse gemberthee met bloedappelsien

Porties: 3

Ingrediënten

Instructions

  1. Maak de gemberwortel wat proper door droge en donkere deeltjes af te snijden

    Je hoeft de gember verder niet te schillen, gewoon in plakjes snijden.

    TIP! Wil je een extra pittige gembersmaak, rasp dan je gember in plaats van in schijfjes te snijden.
  2. Neem een houten prikker en steek afwisselend een plak gember en een plak sinaasappel of citroen er op

    Gebruik je geraspte gember, gebruik dan een theebol om je gember in te doen en leg de schijf sinaasppel en/of citroen op de bodem van je tas of theepot
  3. Breng ondertussen ondertussen 750 ml water aan de kook en giet dit dan in je tas of theepot met gember en sinaasappel of citroen.

    Laat zo'n 3 à 5 minuutjes trekken

Ga naar de bovenkant