Print opties:

Volkoren wraps met gebakken rosbief

Gangen
Moeilijkheid Beginner
Tijd
Voorbereidingstijd: 10 10 minuten Bereidings tijd: 10 10 minuten Totale tijd: 20 minuten
Porties 4
Calorieën 200
Beste seizoen Geschikt voor het hele jaar
Beschrijving

Perfect voor een lichte lunch. Maar ook uiterst geschikt als hapje bij het aperitief

Ingrediënten
  • 4 Volkoren wraps (grote)
  • 60 grammen light roomkaas (bv Phildelphia light)
  • 200 grammen gebakken rosbief (dunne plakjes)
  • mierikswortel pasta
  • gemengde groene salade
  • kerstomaatjes
  • peper
  • zout
Instructions
  1. Meng de roomkaas met mierikswortelpasta. Kies hierbij zelf hoe sterk je de smaak wenst.

    kruid met wat  peper en zout.

  2. Besmeer de wraps met de roomkaasmengeling

  3. Leg er vervolgens de rosbief plakjes mooi op verdeeld.

    Leg daarop ook de salademengeling en wat fijngesneden kerstomaatjes.

  4. Rol de wraps strak op en hou ze samen met een tandenstoker.

    P.S.: je kan ze ook in kleinere stukjes snijden als aperitiefhapje
Keywords: lunch, rosbief, wraps